ENTRADA DESTACADA

Grande Luis

AdSense2

BEHIND THE SCENES: FC Barcelona Victory parade 2015



Siguemé en Twitter : @SantiTwitLucas

Exclusive video of the treble celebration, from the arrival the airport through the tribute at Camp Nou. Sunday was a day of celebration for FC Barcelona. After winning the Champions League title to close out a near-perfect season with an unprecedented second treble, the players and the fans shared an afternoon of joy. This twelve-minute video brings a new perspective to what the Barça players lived and breathed, from their arrival in Barcelona until the end of the fireworks show at Camp Nou, and everything in between, including a behind-the-scenes look at the parade through the streets of Barcelona.
__________

Un vídeo que recoge imágenes exclusivas de la celebración del triplete en tierras catalanas, desde la llegada al aeropuerto hasta el homenaje del Camp Nou. El FC Barcelona vivió una jornada de celebración. Después de conseguir la Champions para cerrar una temporada perfecta con los tres títulos, los jugadores azulgranas disfrutaron del éxito con la afición. En este vídeo de doce minutos se puede ver, desde un punto de vista diferente, lo que vivieron los futbolistas del Barça desde la llegada a Barcelona hasta el final de la fiesta del Camp Nou, con un desfile por las calles de la Ciudad Condal que aglutinó a miles de aficionados.
______________

Un vídeo que recull imatges exclusives de la celebració del triplet en terres catalanes, des de l’arribada a l’aeroport fins a l’homenatge del Camp Nou. Diumenge, el FC Barcelona va viure una jornada de celebració. Després d’aconseguir la Champions per tancar una temporada perfecta amb els tres títols, els jugadors blaugranes van gaudir de l’èxit amb l’afició. En aquest vídeo de dotze minuts es pot veure, des d’un punt de vista diferent, el que van viure els futbolistes del Barça des de l’arribada a Barcelona fins al final de la festa del Camp Nou, amb una rua pels carrers de la Ciutat Comtal que va aglutinar milers d’aficionats.