ENTRADA DESTACADA

Grande Luis

AdSense2

Spanish Cup final 2015: FC Barcelona's trip to the stadium



Siguemé en Twitter : @SantiTwitLucas

Exactly one month ago, on 30 May, FC Barcelona won the Spanish Cup on a day that saw harmony between Barça and Athletic Club supporters and they peacefully coexisted in the streets of Barcelona. There were games, music and fun in the morning and travel to the stadium in the afternoon, in anticipation of the referee's opening whistle. But first, everyone awaited the arrival of the two teams. With Camp Nou's main entrance and surrounding streets bursting with crowds, the team made their journey from the Ciutat Esportiva Joan Gamper to Camp Nou. In this video you can see and feel what the players experienced on the way to the Cup Final.
_____________

El 30 de maig passat, les aficions del Barça i de l’Athletic Club convivien en harmonia pels carrers de la Ciutat Comtal. Jocs, música i diversió durant el matí i desplaçament fins a l’Estadi a la tarda, tot desitjant el xiulet inicial de l’àrbitre. Abans, però, tocava esperar l’arribada dels dos equips. Amb l’entrada principal i els carrers del voltant del Camp Nou plens a vessar, l’equip blaugrana va endinsar-se de ple dins l’ambient previ amb el recorregut que va haver de fer des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper fins a l’esplanada de l’Estadi. En aquest vídeo es pot veure i viure el que va sentir el Barça durant el camí cap a la final de la Copa.
_____________

El 30 de mayo pasado, las aficiones del Barça y del Athletic Club convivían en armonía por las calles de la Ciudad Condal. Juegos, música y diversión durante la mañana y desplazamiento hasta el Estadi por la tarde, deseando el pitido inicial del árbitro. Sin embargo, antes tocaba esperar la llegada de los dos equipos. Con la entrada principal y las calles de alrededor del Camp Nou a rebosar, el equipo azulgrana se adentró de lleno en el ambiente previo con el recorrido que tuvo que hacer desde la Ciudad Deportiva Joan Gamper hasta la explanada del Estadi. En este vídeo se puede ver y vivir lo que sintió el Barça durante su camino hacia la final de la Copa.