ENTRADA DESTACADA

Grande Luis

AdSense2

HIGHLIGHTS - FC Barcelona - AS Roma (3-0) I 50th Gamper Trophy



Siguemé en Twitter : @SantiTwitLucas

Goals from Neymar, Messi and Rakitic give the blaugranes a comfortable win over AS Roma in the team's final game of the 2015/16 pre-season.
____________

El Trofeu Joan Gamper es queda a casa. El FC Barcelona ha tombat l’AS Roma per 3-0 en la presentació oficial dels blaugranes davant la seva afició. Ha estat una nit pràcticament rodona per als culers: l’equip ha recuperat l’efectivitat, el joc ha recordat el de la temporada passada i han reaparegut amb nota Neymar Jr i Messi, autors dels dos primers gols de la nit. El tercer, obra de Rakitic, ha assegurat el Gamper per a un Barça que arriba disparat a les Supercopes d’Europa i d’Espanya. La nota negativa ha estat la lesió de Jordi Alba.
_________________

El Trofeo Joan Gamper se queda en casa. El FC Barcelona ha tumbado a la AS Roma por 3-0 en la presentación oficial de los azulgranas ante su afición. Ha sido una noche prácticamente redonda para los culés: el equipo ha recuperado la efectividad, el juego ha recordado al de la temporada pasada y han reaparecido con nota Neymar Jr y Messi, autores de los dos primeros goles de la noche. El tercero, obra de Rakitic, ha asegurado el Gamper para un Barça que llega disparado a las Supercopas de Europa y de España. La nota negativa ha sido la lesión de Jordi Alba.