ENTRADA DESTACADA

Grande Luis

AdSense2

FC Barcelona training session: recovery session after the european victory



Siguemé en Twitter : @SantiTwitLucas

Not long after adding three key points in the Champions League against BATE Borisov, FC Barcelona returned to Field Two of the Ciutat Esportiva Joan Gamper with time running short — only three days — before Villarreal come to Camp Nou this Sunday in La Liga action.
--------------------
Pocas horas después de sumar tres puntos clave en la Liga de Campeones contra el BATE Borisov, el primer equipo del FC Barcelona ya ha vuelto a los entrenamientos. Y es que el conjunto de Luis Enrique afronta dentro de sólo tres días otro partido exigente. El domingo visitará el Camp Nou el Villarreal en partido de Liga, y los azulgranas se han entrenado para comenzar a preparar el encuentro.
--------------------
Poques hores després de sumar tres punts clau a la Lliga de Campions contra el BATE Boríssov, el primer equip del FC Barcelona ja ha tornat als entrenaments. I és que el conjunt de Luis Enrique afronta d’aquí a només tres dies un altre partit exigent. El diumenge visitarà el Camp Nou el Vila-real en partit de Lliga, i els blaugranes s’han entrenat per començar a preparar el matx.